Skip Navigation

Reported Bugs

Please use the Report a Bug page if you have found an error which has not been reported.

New Bug Reports

Browser Version: Submitted by: Dionne Jones Flood area record has a record name starting with FADOR - should it be FACOR?

Browser Version: 11 Submitted by: Kevin Fox I locate the flood area on the map dashboard and click on it to show the details. If I select either 'view details' or 'edit details' I am redirected to a page that says 'Sorry, we can't seem to find that page! Please check that the URL you have typed is correct or use the links below to get you on your way again.'

Browser Version: 11 Submitted by: Kevin Fox If I select a property record from the Map Dashboard I get an onscreen notification to say 'There was a problem doing the search. Please try again'

Browser Version: Submitted by: Dionne Jones The Create Flood Area record menu goes to search rather than the record template.

Currently being Resolved

Browser Version: 60.0.3112.78 Submitted by: Chris Osborne Hi Paul, I think I've spotted a bug, which should probably be looked into urgently. When trying to narrow property report search fields by parish, ward or district, SWIM appears to slow down or crash. It is presently not useable. All other filters appear to be functioning as before. Thanks, Chris.

Browser Version: Internet Explorer 11 Submitted by: Peter Siret Quite frequently, the official SWIM layers in the map dashboard do not load properly and a black explanation mark (!) in a yellow triangle appears next to them.

Browser Version: N/A Submitted by: Paul Wittle Feedback is still pointing at the old system and needs to be re-pointed somewhere else.

Browser Version: 60.0.3112.78 Submitted by: Chris Osborne When trying to update a source (or official) record using the edit function I am unable upload media to the report by updating the report and then resubmitting. Can you please resolve? When I click "browse for file" button, selection window does not appear.

Browser Version: 11 Submitted by: Peter Siret When trying to print a map, a new window opens and I eventually get the following error: "Print failed to generate. Close this window and if you wish to try again ensure that the map is fully loaded in Explorer.".

Browser Version: 11 Submitted by: Guy Parker (TEST Version) When I perform a media search (having just entered a photo with a property report) the search fails to pull up any records. The image is visible if accessed through the report.

Resolved or Closed Bugs

Resolved and closed bug reports are currently being filtered out.